Voor jongens

Ik heb jullie (jongens) gevraagd wat er op een website moet staan als je erop kijkt en er ook iets mee kan. Het antwoord: “ Zo kort mogelijk!”

Het belangrijkste: heb je er last van dat je veel te veel dingen moet doen, omdat anderen dat tegen je zeggen? Neem dan zelf contact op met me, gewoon appen. Heb je dat in ieder geval vast zelf gedaan!

Resultaat: beter gevoel over en begrip voor je zelf, de kans om verder te komen en ontdekken wat jij wil en hoe je dat voor elkaar krijgt.

Wat: coaching en ondersteuning voor jezelf, zonder dat ik je vertel wat je moet doen Tijd: 1 á 1,5 uur per week (valt mee toch?) Waar: Ik kom naar je toe, we zitten niet in een kamertje, maar buiten, mag je deels zelf bepalen. Vertrouwen: Snap ik, woorden zeggen niet zoveel. Mijn ervaring is dat er 1 gesprek nodig is om dat te weten. Uitdaging: Ben je bereid het gesprek aan te gaan? 06-18840318

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?